Ons team

VERGROOT UW INNOVATIEVERMOGEN

August Eckhardt

Ir. August Eckhardt

Innovatie- en Subsidieadviseur

August heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd in Delft met een Master Strategic Product Design. Met daarbij bijna 10 jaar werkervaring op het gebied van innovatiesubsidies heeft hij een brede kennis en ervaring op gebied van nieuwe productontwikkeling, ideeëngeneratie en implementatie in uiteenlopende sectoren. Dit varieert van projecten in de maritieme en offshore industrie tot aan ontwikkelingen op het gebied van 3D printen en nanotechnologie. Sinds 2012 is hij gecertificeerd VOORT-innovatiefacilitator.

Jesse Ruiter

Innovatie- en Subsidieadviseur ICT

Jesse is onze ICT specialist. Momenteel volgt hij de studie Technische Informatica aan de Technische Universiteit in Delft. Regelmatig komen we projecten tegen waarbij ICT een belangrijke rol speelt. Sinds 2018 is Jesse Ruiter daarom werkzaam bij Innovias BV. Hij is ICT specialist op het gebied van innovatiesubsidies. Hij helpt u met het verwoorden van de programmeertechnische knelpunten bij de nieuwe programmatuurontwikkeling.

Jesse Ruiter
Erik Jan de Goeijen

Erik Jan de Goeijen BSc

Innovatie- en Subsidieadviseur 

Erik Jan heeft Lucht- en Ruimtevaarttechniek gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Momenteel volgt hij de master Finance aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2020 is Erik Jan de Goeijen werkzaam bij Innovias BV. Thuis op het snijvlak van techniek en financiering helpt hij u verder op het gebied van innovatiesubsidies.

Interesse?

WIJ VERGROTEN GRAAG UW INNOVATIEVERMOGEN

Neem contact op