Ons team

VERGROOT UW INNOVATIEVERMOGEN

Home » Team
August

Ir. August Eckhardt

Innovatie- en subsidieadviseur

August heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd in Delft met een Master Strategic Product Design. Met daarbij bijna 10 jaar werkervaring op het gebied van innovatiesubsidies heeft hij een brede kennis en ervaring op gebied van nieuwe productontwikkeling, ideeëngeneratie en implementatie in uiteenlopende sectoren. Dit varieert van projecten in de maritieme en offshore industrie tot aan ontwikkelingen op het gebied van 3D printen en nanotechnologie. Sinds 2012 is hij gecertificeerd VOORT-innovatiefacilitator.

drs. Marco Stehouwer

Innovatie- en subsidieadviseur

Marco heeft bestuurskunde gestudeerd in Leiden met een afstudeerscriptie over macht en invloed rond de verdeling van de subsidiegelden bij de totstandkoming van de cultuurnota vanuit het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dat was het opstapje naar inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het gebied van innovatiesubsidies als adviseur en in diverse managementfuncties. Heeft hij veel kennis en ervaring opgebouwd in uiteenlopende sectoren zoals de maakindustrie, ICT en chemische sector. Sinds 2017 is hij ook gecertificeerd VOORT-innovatiefacilitator.

Marco
Adriaan

Adriaan Ploeg

Subsidieadviseur technologie

Adriaan Ploeg volgt de studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit in Delft. Naast een diepe interesse in psychologie en klassieke muziek heeft hij een fascinatie gekregen voor technische uitdagingen op het gebied van duurzaam vliegen. Tijdens het leiding geven aan een studentproject op gebied van implementatie van zonne-energie in UAV’s heeft hij aandacht gekregen voor vernieuwende projecten en duurzame processen. Daarom werkt Adriaan sinds 2021 bij Innovias BV om vanuit subsidie-perspectief technische innovatie te bevorderen.

Jesse Ruiter

Subsidieadviseur ICT

Jesse is onze ICT specialist. Momenteel volgt hij de studie Technische Informatica aan de Technische Universiteit in Delft. Regelmatig komen we projecten tegen waarbij ICT een belangrijke rol speelt. Sinds 2018 is Jesse Ruiter daarom werkzaam bij Innovias BV. Hij is ICT specialist op het gebied van innovatiesubsidies. Hij helpt u met het verwoorden van de programmeertechnische knelpunten bij de nieuwe programmatuurontwikkeling.

Jesse
Jos Sloof

Jos Sloof

Subsidieadviseur ICT

Jos volgt momenteel de studie Computer Science and Engineering aan de Technische Universiteit in Delft. Deze studie sluit goed aan bij zijn interesse in informatica en wiskunde. Omdat we veel projecten tegenkomen op ICT gebied, werkt Jos Sloof sinds 2021 bij Innovias. Als ICT specialist op het gebied van innovatiesubsidies kan hij u helpen met het verwoorden van de programmeertechnische knelpunten bij de nieuwe programmatuurontwikkeling.

Mattheo de Wit

Subsidieadviseur ICT

Mattheo volgt net als Jos de studie Computer Science and Engineering aan de Technische Universiteit in Delft. Hij houdt van moeilijke ICT uitdagingen en is in zijn vrije tijd bezig met het oplossen van Skewb en Rubiks. Dat hij dit in een aantal secondes voor elkaar krijgt, betekent ook dat hij onze relaties snel terzijde kan staan met complexe technische vraagstukken. Mattheo werkt sinds 2021 bij Innovias en helpt bedrijven met projecten waar een ICT component bij zit.

Mattheo

Interesse?

WIJ VERGROTEN GRAAG UW INNOVATIEVERMOGEN