Over ons

Innovias BV is een adviesbureau op het gebied van innovatie- en subsidieadvies. We hebben een zeer brede kennis van diverse subsidieregelingen en ontzorgen u in het aanvraagproces en de verantwoording. Hiermee wordt de kans op succes sterk vergroot. Daarnaast begeleiden helpen we organisaties concreet te innoveren door het innovatieproces te faciliteren. Concreet betekent dit dat we workshops leiden die gaan over innovatiefocus aanbrengen, marktinzichten verkrijgen, ideeën genereren / brainstormen, ideeën toetsten en business cases uitwerken.

August Eckhardt

Oprichter Innovias BV | Innovatie- en subsidieadviseur | august@innovias.nl | 06 40702196

August heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd in Delft met een Master Strategic Product Design. Met daarbij bijna 10 jaar werkervaring op het gebied van innovatiesubsidies heeft hij een brede kennis en ervaring op gebied van nieuwe productontwikkeling, ideeëngeneratie en implementatie in uiteenlopende sectoren. Dit varieert van projecten in de maritieme en offshore industrie tot aan ontwikkelingen op het gebied van 3D printen en nanotechnologie. Sinds 2012 is hij gecertificeerd VOORT-innovatiefacilitator. VOORT is een concrete en succesvolle methode om met uw organisatie onderscheidende producten en diensten te ontwikkelen.

Interesse om je innovatie-ambities of subsidieplannen te bespreken? Neem dan eenvoudig contact op via 06 40702196 of august@innovias.nl.

Jesse Ruiter

Subsidieadviseur ICT | jesse@innovias.nl

Jesse is onze ICT specialist. Momenteel volgt hij een studie Informatietechnologie in Delft. Regelmatig komen we projecten tegen waarbij ICT een sterke rol speelt. Sinds 2018 is Jesse Ruiter daarom werkzaam bij Innovias BV. Hij is ICT specialist op het gebied van innovatiesubsidies. Hij helpt je met het verwoorden van de programmeertechnische knelpunten bij de nieuwe programmatuurontwikkeling.

Heb je een project waarbij je nieuwe programmatuur ontwikkeld? Neem contact met ons op.