Klanten willen steeds vaker kant-en-klare-oplossingen, toegesneden op hun veranderende behoeften. Vooral in de Nederlandse maakindustrie vraagt dat om een omslag: het gaat niet meer om het aanbieden van een product alleen, maar om het leveren van een innovatief dienstenaanbod.

Hoe maakt u die omslag? De experimentele subsidieregeling Service design-voucher van het ministerie van Economische Zaken ondersteunt u hierbij.

Tegoedbon
Een Service design-voucher is een ‘tegoedbon’ waarmee een mkb-ondernemer uit de maakindustrie een kennisvraag kan laten beantwoorden door een kennisinstelling of een adviesbureau. Met de Service design-voucher ontvangt u € 3000 subsidie, uit te geven aan een advies van een kennisinstelling of adviesbureau. Voorwaarde is dat u zelf ook € 1000 investeert in uw innovatieve businessmodel.

Aanvragen kan vanaf 1 t/m 15 maart 2017. Totale budget is 240.000,-. Meer info over de regeling is te vinden via: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/service-design-vouchers

 

 

Adviesbureau Innovias helpt u graag met het realiseren van uw innovaties in de vorm van workshops, klantonderzoeken of MT sessies. Ook kunnen we de subsidieaanvraag van de voucher voor u verzorgen.

Bel vrijblijvend met August Eckhardt (06-40702196) of mail naar august@innovias.nl voor de mogelijkheden.