Innovias. Wellicht dat u in die naam al iets hoort van innovatie en advies. Mijn missie is om bij te dragen aan de innovatieve cultuur in Nederland. Dit doe ik enerzijds door bedrijven te helpen om zelf innovaties te realiseren. Dit varieert van conceptvorming tot het oplossen van complexe problemen van technische aard. Anderzijds ondersteun ik organisaties bij het aanvragen en verantwoorden van de subsidies.

‘Inno’ staat voor innovatie: vernieuwing in die zin dat je het anders doet dan voorheen. Maar ook in de zin dat je uitvinding de markt gaat halen. Succesvolle innovatie is immers het omzetten van idee├źn naar facturen.

‘via’ staat voor weg, methode of manier. Ik help middels beproefde en concrete methodieken uw innovatieproces significant te verbeteren. Zodat u onderscheidend bent in uw nieuwe productenaanbod.

De oplettende lezer zal de vraag stellen waar die ‘s’ dan voor staat? Die is vrij te interpreteren, maar onthoud u maar dat de ‘s’ staat voor subsidies. Een duwtje in de rug, om uw innovatie werkelijk een succes te maken!